Handleidingen voor   

Belangrijke veiligheids- en productinformatie    Versie  F  mrt 2009 190-00720-04 Download
gebruiksaanwijzing    Versie  B  okt 2009 190-01022-35 Download
 
 
Bekijk publicaties in alle talen
 

Suggestie 1 = PDF print suggesties:

Om het aantal bladzijdes dat gebruikt wordt om te printen, adviseert Garmin om meerdere pagina's per bladzijde te printen.

1. Met de geopende PDF van de handleiding, klik op Bestand > Print.

2. Om papier te besparen, kies meerdere pagina's per bladzijde.

3. Kies het aantal pagina's dat je wilt printen per bladzijde.

4. Kies OK.