Handleidingen voor   

Belangrijke veiligheids- en productinformatie    Versie  G  okt 2011 190-00720-03 Download
De inbouwkit installeren    Versie  B  okt 2007 190-00553-01 Download
Gebruikershandleiding    Versie  D  mrt 2012 190-01230-35 Download
Ontvangst van weerberichten en radiozenders van XM Satellite Radio supplement    Versie  A  mei 2011 190-01244-35 Download
 
 
Bekijk publicaties in alle talen
 

Suggestie 1 = PDF print suggesties:

Om het aantal bladzijdes dat gebruikt wordt om te printen, adviseert Garmin om meerdere pagina's per bladzijde te printen.

1. Met de geopende PDF van de handleiding, klik op Bestand > Print.

2. Om papier te besparen, kies meerdere pagina's per bladzijde.

3. Kies het aantal pagina's dat je wilt printen per bladzijde.

4. Kies OK.