Handleidingen voor

gebruikershandleiding   Versie B  okt 2010190-01069-35Download
snelstartgids   Versie B  okt 2010190-01069-55Download
Belangrijke veiligheids- en productinformatie   Versie E  sep 2013190-00720-24Download
 
 
Bekijk publicaties in alle talen
 

Suggestie 1 = PDF print suggesties:

Om het aantal bladzijdes dat gebruikt wordt om te printen, adviseert Garmin om meerdere pagina's per bladzijde te printen.

1. Met de geopende PDF van de handleiding, klik op Bestand > Print.

2. Om papier te besparen, kies meerdere pagina's per bladzijde.

3. Kies het aantal pagina's dat je wilt printen per bladzijde.

4. Kies OK.