Vejledninger til

Installationsvejledning   Rev. B  okt 2014190-00789-76Download
Installationsvejledning til GSD 24 Transducer-adapter   Rev. A  nov 2011190-00789-08Download
 
 
Se publikationer på alle sprog.
 

PDF-udskrivningsforslag:

For at reducere mængden af papir, der bruges til udskrivning, anbefaler Garmin udskrivning af flere sider pr. ark, når det er praktisk.

1. Med vejledningen åben i PDF-format skal du klikke på Fil > Udskriv.

2. For at spare papir skal du vælge Flere sider pr. ark fra listen Sideskalering.

3. Vælg det antal sider, du ønsker at udskrive pr. ark.

4. Vælg OK.