Vejledninger til   

Installationsvejledning    Rev.  B  aug 2012 190-01557-93 Download
Skabelon til planmontering    Rev.  A  dec 2012 190-01557-94 Download
 
 
Se publikationer på alle sprog.
 

PDF-udskrivningsforslag:

For at reducere mængden af papir, der bruges til udskrivning, anbefaler Garmin udskrivning af flere sider pr. ark, når det er praktisk.

1. Med vejledningen åben i PDF-format skal du klikke på Fil > Udskriv.

2. For at spare papir skal du vælge Flere sider pr. ark fra listen Sideskalering.

3. Vælg det antal sider, du ønsker at udskrive pr. ark.

4. Vælg OK.