Handleidingen voor   

Belangrijke veiligheids- en productinformatie    Versie  E  sep 2013 190-00720-24 Download
Gebruikershandleiding    Versie  D  apr 2014 190-01552-35 Download
Snelstartgids    Versie  A  feb 2013 190-01552-55 Download
 
 
Bekijk publicaties in alle talen
 

Suggestie 1 = PDF print suggesties:

Om het aantal bladzijdes dat gebruikt wordt om te printen, adviseert Garmin om meerdere pagina's per bladzijde te printen.

1. Met de geopende PDF van de handleiding, klik op Bestand > Print.

2. Om papier te besparen, kies meerdere pagina's per bladzijde.

3. Kies het aantal pagina's dat je wilt printen per bladzijde.

4. Kies OK.