Vejledninger til   

Brugervejledning    Rev.  B  jun 2013 190-01605-36 Download
Licensaftale for slutbruger    Rev.  A  aug 2013 006-H0061-45 Download
Licensaftale for slutbruger    Rev.  F  aug 2013 006-H0061-07 Download
Vigtige produkt- og sikkerhedsinformationer    Rev.  A  jun 2013 190-01605-70 Download
 
 
Se publikationer på alle sprog.
 

PDF-udskrivningsforslag:

For at reducere mængden af papir, der bruges til udskrivning, anbefaler Garmin udskrivning af flere sider pr. ark, når det er praktisk.

1. Med vejledningen åben i PDF-format skal du klikke på Fil > Udskriv.

2. For at spare papir skal du vælge Flere sider pr. ark fra listen Sideskalering.

3. Vælg det antal sider, du ønsker at udskrive pr. ark.

4. Vælg OK.