Vejledninger til   

Brugervejledning    Rev.  B  apr 2014 190-01702-36 Download
Lynstartvejledning    Rev.  B  mar 2014 190-01702-56 Download
Vigtige produkt- og sikkerhedsinformationer    Rev.  E  sep 2013 190-00720-24 Download
 
 
Se publikationer på alle sprog.
 

PDF-udskrivningsforslag:

For at reducere mængden af papir, der bruges til udskrivning, anbefaler Garmin udskrivning af flere sider pr. ark, når det er praktisk.

1. Med vejledningen åben i PDF-format skal du klikke på Fil > Udskriv.

2. For at spare papir skal du vælge Flere sider pr. ark fra listen Sideskalering.

3. Vælg det antal sider, du ønsker at udskrive pr. ark.

4. Vælg OK.