Handleidingen voor   

Belangrijke veiligheids- en productinformatie    Versie  A  jul 2012 190-01454-92 Download
Installatie-instructies    Versie  A  sep 2012 190-01454-94 Download
Installatie-instructies    Versie  B  okt 2012 190-01454-94 Download
 
 
Bekijk publicaties in alle talen
 

Suggestie 1 = PDF print suggesties:

Om het aantal bladzijdes dat gebruikt wordt om te printen, adviseert Garmin om meerdere pagina's per bladzijde te printen.

1. Met de geopende PDF van de handleiding, klik op Bestand > Print.

2. Om papier te besparen, kies meerdere pagina's per bladzijde.

3. Kies het aantal pagina's dat je wilt printen per bladzijde.

4. Kies OK.