Handleidingen voor

Belangrijke veiligheids- en productinformatie   Versie E  okt 2011190-00720-14Download
gebruiksaanwijzing   Versie C  okt 2011190-01077-35Download
verkorte handleiding   Versie C  aug 2010190-00803-55Download
 
 
Bekijk publicaties in alle talen
 

Suggestie 1 = PDF print suggesties:

Om het aantal bladzijdes dat gebruikt wordt om te printen, adviseert Garmin om meerdere pagina's per bladzijde te printen.

1. Met de geopende PDF van de handleiding, klik op Bestand > Print.

2. Om papier te besparen, kies meerdere pagina's per bladzijde.

3. Kies het aantal pagina's dat je wilt printen per bladzijde.

4. Kies OK.